Welkom bij GraydonGo!


Wat is GraydonGo?

GraydonGo is ontwikkeld voor bedrijven en particulieren die slechts eenmalig of sporadisch nood hebben aan een bedrijfsrapport (ook kredietrapport genoemd).

Dankzij GraydonGo heb je toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsrapporten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Kies voor 1, 5 of 10 bedrijfsrapporten, reken onmiddellijk af en ontvang direct daarna via mail je rapport en factuur. 

Bekijk een voorbeeldrapport

Waarom GraydonGo?

GraydonGo maakt het voor iedereen mogelijk om bedrijfsinformatie te raadplegen. Bedrijfsinformatie is zeer waardevol, want

1. Het geeft inzicht in de financiële gezondheid van een onderneming, alsook de bedrijfsleiding
2. Het geeft inzicht in het betaalgedrag van een onderneming: zal je tijdig betaald worden?
3. Het verlaagt risico's en verhoogt opportuniteiten
4. Je bent in staat je buikgevoel te combineren met feiten 

Jouw eerste keer op Graydongo?

Dan helpen we je graag op weg. Via deze link leer je hoe je gemakkelijk bedrijfsinformatie kan raadplegen en hoe je een bedrijfsrapport aankoopt. 

Vind een bedrijf

Wil je meer leren over bedrijfsinformatie?

Download dan gratis het e-book. Het is een essentiële gids om je zakenrelaties te doorgronden, te groeien en je bedrijf verder te ontwikkelen. 

De kracht van bedrijfsinformatie

Download de infographic om te leren hoe je de scores in een bedrijfsrapport interpreteert.

De belangrijkste scores in een bedrijfsrapport

Wat onze klanten zeggen

 • "Ik check regelmatig bedrijven op hun financiële situatie, wat ook handig bleek bij de verbouwing van ons nieuwe bedrijfspand. Een financieel onstabiele aannemer had immers veel problemen kunnen veroorzaken. Beter voorkomen dan genezen!"
  Steven De Beukelaer, Managing Director Sprengers
 • "Het is voor Compusearch erg belangrijk om de kredietwaardigheid van onze klanten snel en efficiënt te kunnen checken. GraydonGo is hiervoor het ideale platform. "
  Stef Van Nieuwkerke, Managing Director Compusearch
 • "Ik vraag slechts sporadisch een rapport op en wil dus niet gebonden zijn aan een abonnement. Op dit platform vind ik snel de bedrijfs- en kredietinformatie die ik nodig heb, zonder verdere verplichtingen! "
  Tim Christiaens, Time Management Company
 • "Het zal mij niet nog eens gebeuren dat ik niet betaald krijg. Nu zie ik direct of het verstandig is om met een bedrijf zaken te doen."
  Peter Hobijn, Eigenaar Beans & Bread
 • "Op dit platform vind ik snel de bedrijfs- en kredietinformatie die ik nodig heb, zonder verdere verplichtingen. "