Over GraydonGo


GraydonGo is een initiatief van Graydon Belgium. Het helpt bedrijven en particulieren om veilig zaken te doen door online bedrijfsinformatie aan te bieden zonder abonnement.

Met meer dan 130 jaar ervaring bezit Graydon de meest kwalitatieve, actuele en betrouwbare data die er te vinden is. Een team van dataspecialisten houdt zich dagelijks bezig met de optimalisatie van de database. Daarnaast verwerkt het jaarlijks maar liefst 8 miljoen betalingservaringen.

Zo zijn we iedere dag in staat om de meest relevante scores en inzichten te berekenen en te bundelen in onze uitgebreide en up-to-date bedrijfsrapporten. Op die manier kan elke persoon en onderneming veilig en met zekerheid zakendoen.


GraydonGo voor bedrijven

De meeste bedrijven concentreren zich in de eerste plaats op hun hoofdactiviteit. Om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen, is het echter cruciaal om ook de kredietwaardigheid van klanten, leveranciers en prospecten in de gaten te houden. Ga dan ook altijd preventief aan de slag.

Als je kennismaakt met iemand, dan zoek je die persoon vrijwel meteen op via sociale media. Bedrijven zouden dezelfde reflex moeten hebben als het gaat over nieuwe zakenrelaties waar (veel) geld mee gepaard gaat. Verschillende bronnen controleren en interpreteren kan echter tijdrovend zijn, zodat er minder tijd voor andere zaken overblijft. Zo’n controle wordt dan ook vaak verwaarloosd of zelfs helemaal overgeslagen.

In die zin zijn bedrijfsrapporten voor veel organisaties een verademing, omdat alle beschikbare informatie al overzichtelijk gebundeld en verwerkt is. Bedrijfsrapporten helpen dus om bedreigingen te detecteren, maar ook om nieuwe opportuniteiten te ontdekken.

Bekijk onze FAQ-pagina om meer te weten te komen over de inhoud van onze rapporten of bekijk hier een voorbeeldrapport.

GraydonGo voor particulieren

Ook particulieren hebben baat bij bedrijfsinformatie. Denk bijvoorbeeld aan voorschotten voor een verbouwing of een groot project. Wil je dan niet zeker zijn dat het bedrijf de afgesproken werkzaamheden kan uitvoeren? Als je op voorhand weet dat het bedrijf op het randje van faillissement staat, zou je dan jouw geld er nog aan uitgeven? Of zou je verder zoeken naar een bedrijf dat wél kredietwaardig is, zodat je zeker bent dat jouw geld in goede handen is?

Daarnaast wil je misschien wel weten hoe je (toekomstige) werkgever ervoor staat. Gaat het goed met het bedrijf of zit je op een zinkend schip en is het verstandig om naar een stabieler bedrijf te zoeken? Ook in deze situatie kan een eenmalig bedrijfsrapport veel duidelijkheid verschaffen.