Over GraydonGo


 

GraydonGo voor bedrijven

Elk bedrijf moet gebruik kunnen maken van topkwaliteit bedrijfsinformatie om het risico op wanbetaling te kunnen inschatten.

Voor kleine gebruikers die eenmalig of slechts sporadisch een bedrijfsrapport nodig hebben, zijn de mogelijkheden op de markt echter uiterst beperkt. Of is het omdat kleinere bedrijven het bestaan en de meerwaarde niet kennen van een bedrijfsrapport? Zakendoen in vertrouwen klinkt mooi, maar u kunt beter op veilig spelen als u een financiële kater wilt vermijden. Kleinere bedrijven zijn nu éénmaal gevoeliger voor financiële tegenslagen.

Het is op dat segment van kleine gebruikers dat GraydonGo zich richt. Bij GraydonGo kunt u terecht voor éénmalige aanvragen of pakketten van 5 of 10 bedrijfsrapporten aan voordelige tarieven. Zonder vervaldag, zonder automatische hernieuwing en zonder verdere verplichtingen.

 

 

 

GraydonGo voor particulieren

Ook particulieren hebben baat bij de eenmalige bedrijfsrapporten van GraydonGo.

Kent u de verhalen van de gezinnen die bouwen of verbouwen? Ze betalen de aannemer een voorschot, maar die voert nadien het werk maar half of helemaal niet uit. De ellende die deze families meemaken, is schrijnend en wenst u niemand toe.

Daarnaast wilt u misschien wel weten hoe uw werkgever er financieel voorstaat. Gaat het goed met uw bedrijf? Van waar komt het en waar gaat het naartoe? Of zit u op een zinkend schip en is het misschien verstandig om stilaan naar een stabieler bedrijf uit te kijken? Ook dan kan een eenmalig bedrijfsrapport duidelijkheid verschaffen.

Waarom Graydon?

Wilt u meer weten over de financiële sterkte of het groeipotentieel van één van uw zakenrelaties? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Graydon levert al 130 jaar relevante bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen. In België zijn we marktleider omdat we inzetten op datakwaliteit en op innovatieve inzichten. Op internationaal vlak kunnen we terugvallen op een netwerk van 130 internationale databases in meer dan 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven.

 

Bekijk onze andere oplossingen