Onze klanten

 

Al onze klanten hebben één ding gemeen: ze weten altijd met wie ze zakendoen. Ontdek op welke manier zij GraydonGo inzetten of vind direct een bedrijf om te checken.


Compusearch

Dit is het verhaal van Stef Van Nieuwkerke. In 1996 richtte hij Compusearch op. Bekijk in de video hoe hij graag zakendoet.

 


 

Vixum

Dit is het verhaal van Rob Jonkers. Samen met zijn broer Tim creëerde hij Vixum. Bekijk in de video hoe hij graag zakendoet.

 

Wat onze klanten zeggen

 • "Ik check regelmatig bedrijven op hun financiële situatie, wat ook handig bleek bij de verbouwing van ons nieuwe bedrijfspand. Een financieel onstabiele aannemer had immers veel problemen kunnen veroorzaken. Beter voorkomen dan genezen!"
  Steven De Beukelaer, Managing Director Sprengers
 • "Het is voor Compusearch erg belangrijk om de kredietwaardigheid van onze klanten snel en efficiënt te kunnen checken. GraydonGo is hiervoor het ideale platform. "
  Stef Van Nieuwkerke, Managing Director Compusearch
 • "Ik vraag slechts sporadisch een rapport op en wil dus niet gebonden zijn aan een abonnement. Op dit platform vind ik snel de bedrijfs- en kredietinformatie die ik nodig heb, zonder verdere verplichtingen! "
  Tim Christiaens, Time Management Company
 • "Het zal mij niet nog eens gebeuren dat ik niet betaald krijg. Nu zie ik direct of het verstandig is om met een bedrijf zaken te doen."
  Peter Hobijn, Eigenaar Beans & Bread
 • "Op dit platform vind ik snel de bedrijfs- en kredietinformatie die ik nodig heb, zonder verdere verplichtingen. "


  Help anderen door je mening te delen.

   

  Wil je jouw mening over GraydonGo delen? Dan zijn we je erg dankbaar want jouw mening is voor ons en anderen zeer waardevol. Zo kunnen we steeds onze dienstverlening verbeteren en optimaliseren. 

  Zo kun je bijvoorbeeld jouw mening geven over 

  - het aankoopproces
  - het uitgebreide bedrijfsrapport
  - de verschillende onderdelen in het bedrijfsrapport
  - de snelheid en/of gebruiksvriendelijkheid van GraydonGo
  - ...

  Laat jouw stem dus zeker horen door het formulier in te vullen. Als cadeautje krijg je van ons maar liefst 25% korting op je volgende aankoop!

   

  Laat je gegevens hier achter