Video | Malafide aannemers


Hoe voorkom je dat een ondernemersdroom verandert in een nachtmerrie?

Businessdad sprak erover met Raoul Opstaele, eigenaar van MyProjectbvba. Raoul is al inmiddels 10 jaar zaakvoerder en werkt met vaste onderaannemers, maar als er meer aanvragen zijn, moet hij op zoek naar nieuwe connecties.

In dit interview spreken ze over de zaken die gepaard gaan met het zoeken van deze nieuwe connecties. Vaak gaat het goed, maar het kan ook zwaar tegenvallen: 'Een financiële check doen, weegt niet op tegen de slapeloze nachten en vervelende telefoontjes', vertelt Raoul.

Bekijk de video:Heb je vragen rondom de financiële situatie van bedrijven? Ben je van plan om een opdracht aan te nemen en wil je verzekerd zijn van tijdige betaling? Dan biedt GraydonGo gemakkelijk te interpreteren bedrijfsinformatie. Door de combinatie en verwerking van data, biedt GraydonGo eenvoudige scores en actiegerichte inzichten, die zich richten op het verleden, het heden, maar ook op de toekomst (bv. via de groeiverwachting). Op die manier kun je al die gegevens eenvoudig interpreteren en krijg je een duidelijk beeld van de huidige situatie en het toekomstperspectief van een organisatie. Ga naar www.GraydonGo.be en vraag direct bedrijfsinformatie op.