Video | Hoe kan je een gezonde relatie behouden met je werkgever? 


Sofie Borghgraef heeft sinds 2007 haar eigen schoonheidssalon, La Dame de Beauté. Ze werkt als zelfstandige en als freelancer die af en toe wordt ingehuurd door bedrijven om opleidingen te geven. Voordat ze akkoord gaat met een samenwerking, is ze erg kritisch naar zichzelf toe. Maar ze is tot nu toe nooit kritisch geweest tegenover haar opdrachtgevers.

In dit interview bespreken Businessdad en Sofie Borghgraef van La Dame de Beauté de gevolgen als werkgevers niet tijdig betalen. 

Bekijk de video: Heb je vragen rondom de financiële situatie van bedrijven? Ben je van plan om een opdracht aan te nemen en wil je verzekerd zijn van tijdige betaling? Dan biedt GraydonGo gemakkelijk te interpreteren bedrijfsinformatie: eenvoudige scores en actiegerichte inzichten, die zich richten op het verleden, het heden, maar ook op de toekomst (bv. via de groeiverwachting). Op die manier kun je al die gegevens eenvoudig interpreteren en krijg je een duidelijk beeld van de huidige situatie en het toekomstperspectief van een organisatie. Ga naar www.graydongo.be en kies het de bedrijfsinformatie die bij je past.