Video | Betrouwbare leveranciers


Welke zaken check je best vooraf aan de samenwerking?

Als je als bedrijf winstegevender wilt worden, horen daar ook investeringen bij. Als je dan gaat investeren in nieuwe producten bij een leverancier en opeens levert die leverancier niet omdat ze bijvoorbeeld failliet gaat, kan dit voor grote problemen zorgen.  

In dit interview spreken FastForwardAmy en Dimitri Delcour van Dockx Rental over het belang van het checken van de (financiële) betrouwbaarheid van je leveranciers.


Bekijk de video: Heb je vragen rondom de financiële situatie van bedrijven? Ben je van plan om een opdracht aan te nemen en wil je verzekerd zijn van tijdige betaling? Dan biedt GraydonGo gemakkelijk te interpreteren bedrijfsinformatie. Door de combinatie en verwerking van data, biedt GraydonGo eenvoudige scores en actiegerichte inzichten, die zich richten op het verleden, het heden, maar ook op de toekomst (bv. via de groeiverwachting). Op die manier kun je al die gegevens eenvoudig interpreteren en krijg je een duidelijk beeld van de huidige situatie en het toekomstperspectief van een organisatie. Ga naar www.GraydonGo.be en vraag direct bedrijfsinformatie op.